dilluns, 12 d’agost del 2013

Activitats a la Vall de Lord, 14 al 17 d'agost

Del 14 al 17 d’agost
La Coma i La Pedra: FESTA MAJOR. Jocs de cucanya, festa de l’escuma, futbol, concerts, havaneres, balls, etc.

Divendres, 16 d’agost
La Coma i La Pedra: FESTA MAJOR DE SANT ROC. A les 12 h, missa, cant dels goigs i benedicció del pa. A les 17 h, campionat de ping-pong a la Piscina, campionat de botifarra a Cal Nin. A les 19 h concert de música tradicional a la carpa amb El Pont d’Arcalís. A les 22 h, campionat de futbolí infantil i adult a la piscina i ball de Festa Major amb l’orquestra Ateneu Rítmic i ball discoteca amb Acústic Anoia.
SANT LLORENÇ DE MORUNYS: FESTIVAL DE MÚSICA DE LA CATALUNYA CENTRAL (AIMS). A les 22 h, concert a càrrec dels professors, a l’església parroquial. Veure programa: www.aims.cat/ca/el-festival

Dissabte, 17 d’agost
La Coma i La Pedra: FESTA MAJOR. A les 17.30 h xocolatada popular infantil a la plaça de l’església, espectacle infantil a càrrec de Ying Yang Look i batuca a càrrec de Molta Xamba. A les 00.30 h, Concert am,b la Banda del Dr. Paranoia, grup de versions, a la carpa i ball discoteca amb Acústic Anoia.
SANT LLEÏR DE LA VALL D’ORA (Navès): FESTA MAJOR. Al matí, VIII CAMINADA POPULAR DE LA VALL D’ORA (la inscripció és gratuïta i cal fer-la amb antelació suficient). A les 16 h, concurs de ping-pong. A les 18 h, pregó de la Festa Major. A la nit, trobada d’acordionistes.

Diumenge, 18 d’agost
Odèn: XI TROBADA D’ACORDIONISTES al local social a la tarda.
SANT LLEÏR DE LA VALL D’ORA (Navès): FESTA MAJOR. A les 13 h, missa i benedicció del pa.; i ball de tarda.

Properament...

Divendres, 23 d’agost
Sant Llorenç de Morunys: A les 22 h, des dels claustres, un TOMB NOCTURN per la història de Sant Llorenç. Més informació: 973492181.
PORT DEL COMTE (la Coma i la Pedra): FESTA MAJOR. La RUTA DE LES TAPES DE CONTRABAN AL PORT DEL COMTE, A les 20 h. Al Refugi del Bages. Preu 10 €. Fi de la ruta al Kau amb ball disco.

Port del Comte: FESTA MAJOR. XIII CAMINADA POPULAR. Des de l’aparcament del Clot de la Vall (Estivella). Adequada a totes les edats. A les 17 h campionat de botifarra al Kau. A les 18 h, espectacle infantil a càrrec de Lluís Atcher a la plaça porxada de Port del Comte (en cas de mal temps a l’Hotel Avet). I a les 21 h, sopar popular i espectacle amb el Mag Nani i humor ‘Sensual’ amb Antonela i la seva acompanyant (en cas de mal temps a l’Hotel Avet), cadacú es portarà el sopar.

Sant Llorenç de Morunys: CONCERT a càrrec de ‘Vés amb mi’ a les 21.30 h a l’església parroquial. Al vespre, un TOMB NOCTURN per la història de Sant Llorenç. Més informació: 973492181.

Diumenge, 25 d’agost
PORT DEL COMTE (la Coma i la Pedra): FESTA MAJOR. A les 10 h, Mercat de 2ª mà a la plaça porxada de Port del Comte. Durant tot el matí exposició dels treballs del Curs de Pintura.

30 i 31 d’agost
LA COMA I LA PEDRA: XIX CAMINADA DEL CONTRABAN. (Cal consultar programa.) 

Dissabte, 31 d’agost

Sant Llorenç de Morunys: V NIT LITERÀRIA I MUSICAL DEL SOL DEL SOLSONÈS i també “EL CARLISME A LA VALL DE LORD”. Al Centre Cultural. Organitza: SOL del Solsonès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada