dilluns, 17 de juliol de 2017

Festes i activitats properes del 14 al 16 de Juliol de 2017

AQUEST CAP DE SETMANA, NO ET POTS PERDRE...

14 de juliol
VALL DE LORD (Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i Guixers): VII FIRA OCCITANOCÀTARA. A les 20 h, taller de vestits medievals a l’ermita de Sant Serni de Guixers. A les 21 h, botifarrada medieval a l’ermita de Sant Serni de Guixers. Música en directe amb “Els Tritons de la Vall”. *S’adjunta el cartell.

15 de juliol
VALL DE LORD (Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i Guixers): VII FIRA OCCITANOCÀTARA. De 9 h a 21 h, mercat Càtar i tallers medievals. El mercat s’estendrà pels carrers del nucli antic de Sant Llorenç. De 9 h a 21 h,  mostra de formatges artesans als claustres de l’església parroquial i degustació de formatges, melmelades, vi i porc ecològic de proximitat. A les 11 h, taller de vestits medievals a la plaça Major de Sant Llorenç. A les 11.30 h, visita teatralitzada al centre històric de Sant Llorenç. Sortida del museu de la Vall als  Claustres de l’església parroquial. D’11 h a 13 h, taller d’escuts medievals i maquillatge a la Plaça Major
A les 18 h, xerrada “La invenció dels Càtars” a càrrec de l’historiador Sergi Grau de la UAB al Museu de la Vall de Lord, als Claustres de l’església parroquial. A les 18 h, taller de vestits medievals a la plaça Major de Sant Llorenç. De 18 h a 20 h, taller d’escuts medievals i maquillatge a la Plaça Major. A les 20 h, cercavila d’arribada dels Occitans Càtars a Sant Llorenç pels carrers del casc antic de Sant Llorenç. A les 21 h, sopar popular de Vedella Rostida al foc de llenya estil medieval a la plaça del mur. A les 22 h, paròdia d’arribada dels occitans a la plaça Major. A les 22 h, rifa de turisme 300€ a la plaça Major. A les 22 h, concert de música contundent d’estil medieval a càrrec de ”Els Berros de la Cort” a la Plaça Major.  *S’adjunta el cartell.
16 de juliol
VALL DE LORD (Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i Guixers): VII FIRA OCCITANOCÀTARADe 9 h a 11 h, tuta guiada de les ermites, el museu i centre d’interpretació de la Vall a càrrec de l’associació cultural Vall de Lord. De 9 h a 15 h, mercat Càtar i tallers medievals. El mercat s’estendrà pels carrers del nucli antic de Sant Llorenç. De 9 h a 15 h, mostra de formatges artesans als claustres de l’església parroquial i degustació de formatges, melmelades, vi i porc ecològic de proximitat. D’11 h a 13 h, taller d’escuts medievals i maquillatge a la Plaça Major. A les 11 h, xerrada sobre catarisme a càrrec de Jaume Clotet. Periodista i historiador de la UAB. Director general de comunicació del govern de la Generalitat. A les 18 h, concert acústic a càrrec del duet “The Naps a Cool’s” als Claustres del monestir de Sant Llorenç. *S’adjunta el cartell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada