divendres, 9 d’agost del 2013

Activitats a la Vall de Lord - 10 i 11 d'agost de 2013

Sant Llorenç de Morunys: FESTA MAJOR. Durant aquests dies tot el poble és un esclat de festa: botifarrada popular, cercaviles amb els gegants, jocs de cucanya, festa de l’escuma, futbol, concerts, sardanes, havaneres, teatre, correfoc, castell de focs, balls, etc. *S’adjunta el programa en un pdf

Properament...

Dimarts, 13 d’agost
Solsona: XVI TROBADA DE GEGANTONS I ALTRES ELEMENTS FOLKLÒRICS INFANTILS DE SANT ROC. A les 17 h, ballets dels gegantons per als avis a la residència Pere Màrtir Colomés.

Del 14 al 17 d’agost
La Coma i La Pedra: FESTA MAJOR. Jocs de cucanya, festa de l’escuma, futbol, concerts, havaneres, balls, etc. *S’adjunta el programa en un arxiu pdf

Dimecres, 14 d’agost
Guixers: FESTA MAJOR. (Cal consultar programa.)
NAVÈS: FESTIVAL DE MÚSICA DE LA CATALUNYA CENTRAL (AIMS). A les 22 h, concert a l’església de Santa Margarida de Navès, a càrrec d’alumnes solistes i de l’orquestra de cambra . Veure programa: www.aims.cat/ca/el-festival
ODÈN: FESTA MAJOR. A les 21 h, típica mongetada i tot seguit, ball amb Rico-Rico.

Dijous, 15 d’agost
Odèn: FESTA MAJOR. A les 12 h, missa solemne amb la benedicció i repartiment del pa. Vermut per a tothom acompanyat per l’acordionista David Casals. A les 18.30 h, ball de Festa Major amb Jordi Soler.
SOLSONA: a les 19 h, SARDANES amb la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, al passeig del Pare Claret.
SOLSONA: XVI TROBADA DE GEGANTONS I ALTRES ELEMENTS FOLKLÒRICS INFANTILS DE SANT ROC. A partir de les 17 h, engalanament del barri de Sant Roc.

Divendres, 16 d’agost
La Coma i La Pedra: FESTA MAJOR DE SANT ROC. Missa, cant dels goigs i benedicció del pa.
SANT LLORENÇ DE MORUNYS: FESTIVAL DE MÚSICA DE LA CATALUNYA CENTRAL (AIMS). A les 22 h, concert a càrrec dels professors, a l’església parroquial. Veure programa: www.aims.cat/ca/el-festival
Solsona: XVI TROBADA DE GEGANTONS I ALTRES ELEMENTS FOLKLÒRICS INFANTILS DE SANT ROC. A les 9 h, missa a la capella del sant, ball de l’àliga infantil i esmorzar. A partir de les 17 h, plantada d’elements folklòrics i inscripcions, concurs d’acoloriment i taller gratuït de globoflèxia a càrrec de l’empresa Regal i Festa. A les 19 h, passacarrers pel nucli antic. A les 20 h, ball de gegants bojos infantils i ballets d’óssos, cavallets, drac, nans, àliga i gegantons i sortejos a la plaça de Sant Roc.

Diumenge, 18 d’agost
Odèn: XI TROBADA D’ACORDIONISTES al local social a la tarda.
SANT LLEÏR DE LA VALL D’ORA (Navès): FESTA MAJOR. A les 13 h, missa i benedicció del pa; i ball de tarda.


Del 23 al 25 d’agost
Port del Comte: FESTA MAJOR. *S’adjunta en el programa de la festa major de la Coma.


Divendres, 23 d’agost
Sant Llorenç de Morunys: A les 22 h, des dels claustres, un TOMB NOCTURN per la història de Sant Llorenç. Més informació: 973492181.

Dissabte, 24 d’agost
Sant Llorenç de Morunys: CONCERT a càrrec de Vés amb mi a les 21.30 h a l’església parroquial. Al vespre, un TOMB NOCTURN per la història de Sant Llorenç. Més informació: 973492181.
VISITA GUIADA AL NUCLI HISTÒRIC DE SOLSONA. A les 11 h des de l’Oficina de Turisme. Més informació: 973482310.

30 i 31 d’agost
La Coma i la Pedra: XIX CAMINADA DEL CONTRABAN. (Cal consultar programa.)

Dissabte, 31 d’agost
Sant Llorenç de Morunys: VII NIT LITERÀRIA I MUSICAL DEL SOL DEL SOLSONÈS i també “EL CARLISME A LA VALL DE LORD”. Més informació: 973492181.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada