divendres, 12 de juliol del 2013

Activitats a la Vall de Lord, 13 de Juliol de 2013


 Dissabte, 13 de juliol 2013
Sant Llorenç de Morunys: Inauguració de les obres de restauració de l'església parroquial a les 19 h. Al final del acte institucional, actuaran el grup musical “L’esguard de la nit” i la Coral Morunys.

Properament...

Dilluns 22 de juliol
La Pedra (la Coma i la Pedra): festa a la capella de SANTA MAGDALENA DE LES TRAGINES. Missa, cant dels goigs i benedicció del pa.

Dijous, 25 de juliol
Cambrils (Odèn): Festa de Sant Jaume. Missa i benedicció dels cotxes.

Divendres 26 de juliol
Vall de Lord (Guixers, la Coma i la Pedra i Sant Llorenç de Morunys): XVIII JORNADES DE REFUGIS CÀTARS AL PIRINEU CATALÀ – III CAP DE SETMANA OCCITANOCÀTAR. A les 23 h, cinema a la fresca a Sant Serni (Guixers).

Dissabte 27 de juliol
Vall de Lord (Guixers, la Coma i la Pedra i Sant Llorenç de Morunys): XVIII JORNADES DE REFUGIS CÀTARS AL PIRINEU CATALÀ – III CAP DE SETMANA OCCITANOCÀTAR. A les 8.30 h, caminada historiada a la Coma. A les 11 h, visites guiades a Sant Llorenç de Morunys (sortida des de l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord). A les 18 h, recital de poesia al pont de Vallonga. A les 19 h, cercavila i recepció occitano-càtar a la plaça Major de Sant Llorenç de Morunys, i tot seguit taller de danses medievals occitanes. A les 21 h, concert de música folklòrica occitana i tast popular de cassoleta occitana i got de vi. A mitjanit, gran concert de música folklòrica occitana.

Diumenge, 28 de juliol
Vall de Lord (Guixers, la Coma i la Pedra i Sant Llorenç de Morunys): XVIII JORNADES DE REFUGIS CÀTARS AL PIRINEU CATALÀ – III CAP DE SETMANA OCCITANOCÀTAR. De 9 a 20 h, III MERCAT OCCITANO-CÀTAR al nucli històric de Sant Llorenç de Morunys. II Mostra de formatges dels Pirineus catalans i occitans als claustres de l’església parroquial. A les 11 h, visites guiades per Sant Llorenç de Morunys (sortida des de l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord). A les 12 h, missa a l’església parroquial, prefaci en llatí. A les 13 h, cercavila i recepció als occitano-càtars a la plaça Major. A les 18 h, concert als claustres. Els restaurants de la Vall oferiran menús de cuina càtara i medieval.